Golf & Go’nat

1 x greenfee til baner efter eget valg,
1 x overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad & 1 x 3 retters middag.
Pris pr. person fra kr. 1.550,-
Tillæg for enkeltværelse pr. nat kr. 500,-

 

Slå din indre golfspiller løs og book dit ophold på Hotel Nørrevang!

Overnat i smukke omgivelser, oplev køkkenet kræse om de danske traditioner og spil golf på en af Lolland-Falsters smukke og ikke mindst udfordrende golfbaner.

På Hotel Nørrevang byder vi dig velkommen i vores hyggelige og nyrenoverede reception, hvor vi har haft tanke på det oprindelige klassiske udtryk i bygningen. Nyd en drink ved ankomst, gå en tur rundt på hotellet og oplev historien, som strækker sig helt tilbage til 1906.

I restauranten kan du nyde kokkens velsmagende middag, som kan nydes inde eller ude i vores gårdhave, hvor det idylliske stråtækte bindingsværkshus kan nydes med udkig ud til Marielyst by.

På værelset kan du nyde en god nats søvn i vores skønne Hästens senge, som er indbegrebet af høj komfort, fantastisk støtte og ventilerende materialer.

Start morgenen med vores lækre morgenbuffet med alt den kaffe, the og juice, du kan drikke. Herefter kan du få udleveret dit greenfee i receptionen, og hvis du ønsker kokkens madpakke, kan du tage denne under armen, pakke dine golfkøller og bevæge dig ud i de smukke områder på Lolland-Falsters golfbaner.

 

Opholdet kan naturligvis opgraderes eller tilpasses præcis efter dine ønsker – kontakt os på: booking@hotelnorrevang.dk